Post by palegsiporo on Mar 5, 2022 12:04:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Paper.io 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Paper.io 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu bir çox daş ▞▞▞
▞▞▞ Paper.io 3D 2022 version ▞▞▞
Çünki hər oyundan sonra reklam aldığım üçün bunun ən yaxşısı olmadığını düşünürəm: yenicə yükləsəm də, öldürülürəm, o, birbaşa gedir və reklam edir. Və bu başqa bir səbəbdir, bir az daha axmaqdır, amma telefonum sönürsə, onu yenidən açsam, donacaq! Ancaq bütün personajlar və çətinliklərlə qalib gəlsəniz, oyun əyləncəlidir!!!! Deməli dəhşətli deyil 😂
Dəhşətli idi ki, bu qədər səhv idi
Yalnız lənətə gəlmiş reklamları azaltsanız, bu, çox əyləncəli olacaq, reklamlar mənim üçün bütün təcrübəni məhv etdi.
Mən bu oyunu bir çox reklamlara görə sevirəm
Pisdir. Bu, həqiqətən səhvdir və hərəkət etmək çox çətindir. Zəhmət olmasa bu oyunu düzəldin və kağız hazırladığınızdan əmin olun. Io 4. Ancaq öz kvadratınızı edə bilərsiniz! Ona görə də mən bu oyunu 1 Ulduzla qiymətləndirirəm, amma ona 2 verirəm və bir çox əlavələrə mən yalnız 1 dəfə 1 dəfə gəlmişəm. Kvadratınıza çırpılırsınız evin paper.io 2 yenidən başlamalı olduğunuz bu oyundan daha yaxşıdır. bu oyun heyf ama mən hələ də hər gün yoxlayıram amma həqiqətən səhvdir!! Ona görə oyunu sildim yaxşı fikirdi. Ümid edirəm ki, onu geri alanda düzələcək
Sooo... bu oyun əladır, lakin onun düzəldilməli olan bir neçə səhvi var. Əvvəla, mən pişik səviyyəsini bitirdim, sonra isə kifayət qədər ulduzum olmadığı üçün heç vaxt növbəti birinə keçə bilmədim. Buna görə yenidən başlamalı oldum. İkincisi, zonamı dəyişmək üçün peykləri oynayırdım və əvvəlcə kub peykini bitirdim. Bir neçə gündən sonra zonalarıma baxmağa getdim və hələ də müntəzəm dairəm var idi. İndi dəfələrlə bu problemləri yaşayıram. Zəhmət olmasa, bununla bağlı bir yeniləmə edin.
Açıq potensiala malik olmasına baxmayaraq, oyunda çox şey səhvdir. Siz nədənsə reklamları ötürə bilməzsiniz, hətta 30 saniyə uzunluğunda olsa belə, özünüzü canlandırmaq üçün ona baxmasanız belə, hər şeyi gözdən keçirməlisiniz. Oyun səhvdir, çox yenidən başlayır (mənim Qualcomm 855 snapdragon prosessorum var və belə bir oyun onu hər 8 oyundan bir yenidən başlatmağa məcbur etməməlidir). Nədənsə oyunun ortasında reklamlar çıxdı. Ümumi qarışıqlıq. Bundan daha yaxşısını etməlisiniz. Qəbuledilməz
Mən bu oyuna 0 ulduz verərdim, çünki oyunun düzəldilməsinə ehtiyac var və çoxlu səhvlər var və düzünü desəm, insanlar niyə bu oyuna 2 ulduz verməkdən əziyyət çəkirlər.
Salam, həmyerlilərim, Paper.io 3D haqqında şəxsi fikrim beş ulduza layiqdir. Əyləncəlidir, öyrənmək çətin deyil və bir az asılılıq yaradır. Mən bunu tövsiyə edərdim. Mən mobil cihazımda oynayıram, ona görə də onun cihazınızda xoş nəticələr verəcəyinə tam əmin deyiləm. Nəzarətlər bir az səhv ola bilər, amma ümid edirəm ki, sizin ümumi oyun təcrübəniz mənim kimi yaxşı idi.
Bunu sevirəm! onu idarə etmək bir qədər çətindir, amma yaxşıdır, başqa heç nə məni narahat etmir, əgər onun reklamları varsa və ya istifadə etdiyiniz cihaza görə gecikirsə, əks halda mənim üçün geri qalmır.
Artıq bir neçə aydır ki, bu oyunu oynayıram. Və həqiqətən yaxşıdır. Və reklamlar oflayn olmaqla dayandırıla bilər. Ona görə də reklamlardan o qədər də narahat deyiləm. Ancaq daha çox peyk və dəri əlavə edərdiniz. Mən, həqiqətən, daha geniş çeşiddən həzz alırdım
Paper.io 3D Arkadne igre kimr
Salam, mən bu oyunu sevirəm, başqa birinə qoşulduqda tərəqqinizi yadda saxlamağınız əladır! Amma bəzən səhvlər görürəm və o, oyunu bağlayır. Nə baş verir? Və bildiyim bir çox reklamlar var ki, yəqin ki, reklamları yerləşdirməli olacaqsınız, çünki onlar sponsorsunuz; amma zəhmət olmasa cəhd edin və daha az reklam yerləşdirin, hətta "relana bax" düyməsini basmasam da, bu məni edir. Ancaq hər şeydən əvvəl bu, çox əyləncəli və xoş bir oyundur! Təşəkkürlər!
Mən bu oyunu həqiqətən sevirəm. Hazırda bütün 3D formaları tamamladım. Daha çox forma əldə etmək həqiqətən əla olardı. Yeganə şikayətim odur ki, o, olduqca qüsurlu ola bilər və çox yaxın ola bilər. Bu, həqiqətən zəhlətökən ola bilər. Xüsusilə peyk rejimində. Hazırda peyk rejimini belə oynaya bilmirəm, çünki o, sadəcə proqramı bağlayır və ya başlanğıc ekranında donur. Olduqca bezdirici. Mən oyunu sevirəm, amma görünür, bəzi kiçik səhvlərin düzəldilməsinə ehtiyac var. Bəlkə bir yeniləmə bu problemləri həll edə bilər?
Çox ləngiyir və cavab vermir
Çox pis, çünki çox gecikmə var
Mən bunu həqiqətən bəyənmirəm. Bu, hətta oynaya bilməzsiniz, amma bilirəm ki, yaradıcılar proqramı təkmilləşdirəcək və təkmilləşdirəcəklər. 3 ulduz, çünki hazırda pis olsa belə, gələcəkdə həqiqətən yaxşı proqram ola bilər. Hələlik 3 ulduzdur, növbəti yeniləmədə və ya təkmilləşdirmədə fikrimi dəyişmək yaradıcıdan asılıdır.
Gözəl oyun
Təmir edilməyən əsas səhvlər və qüsurlar. 10 milyondan çox yükləmələr tərtibatçılar oyunu yeni saxlamaq üçün daha çox səy göstərməli və sevgi göstərməlidirlər
Paper.io 3D Arkadne igre she
Əla oyun və çox gözəl qrafika, amma bir az məyus oldum, çünki son üç planetin peykləri oynamaq üçün açılmır.... oyunu başa çatdırmaq istədim, amma bacarmıram. Zəhmət olmasa düzəldin. Burada kimsə var?
Paper.io 3D Žaid. automat. ugkd
Beləliklə, haradan başlamaq lazımdır. Bu şirkətlərin oyunları varsa, hamısı eyni şablonu izləyir; hər dəfə düyməyə basıldıqda reklamla zəif hazırlanmış aktivlər arasında saxta multiplayer oyunu. Oyunun özü Hitlerin yandırılmış cəsədindən daha pis işləyir. Bu zəif optimallaşdırılmış psevdo-reklam proqramı monotonlaşmazdan əvvəl ən azı bir saat ərzində xoş ola bilər. Bunu bu şirkətin ortaya atdığı hər oyun haqqında demək olar. Yavaşlıq və reklamlar batareyamı və ağlımı öldürənə qədər təxminən 30 dəqiqə özümü həzz aldım.
Meh. Oyun birdən bir dəfə dondu. Və başqa dəfə o, birdən-birə oynamağın ortasında izləmək üçün *lazım olan* reklamı oynadı! Bu bezdirici idi. Mən həqiqətən “Bu proqramı endirin!” deməyəcəyəm. Amma mən “yüklədiyiniz hər hansı bir oyunda olduğu kimi yaxşı və pis cəhətləri görmək üçün bəzi rəyləri oxuyun” deyərdim. (Heç olmasa bu pulsuz idi)
Paper.io 3D Arcade fpa
Paper.io 3D อาร์เคด cvw
Hər dəfə oynadığımda uzaqda ölürəm.Və bu çox dəhşətlidir, yaxşı və darıxdırıcı deyil. Xahiş edirəm bu oyunu oynamayın və mən hər öləndə o, reklamın üzərinə düşür. ÇOX zəhlətökən Və Çətindir!!!!!!!!!!!! Bu, ən pis oyundur.
Bunu sevirəm. Bütün xəritəni götürmək və dərilər əldə etmək çox asandır. Onu oynamaq üçün saatlar sərf etdim. Dəyişmək istədiyim yeganə şey odur ki, siz bütün xəritələri tamamladığınız zaman artıq xəritə qalmayacaq. Mən daha çox xəritə oynamaq istərdim. Zəhmət olmasa bir az da əlavə edin. Bundan başqa, əla oyun və çox əyləncə.
İnternetə bağlı olaraq reklam kədərlənəcək.....
Olduqca əyləncəli buu onun əhval-ruhiyyəsində olmalıdır, bu, çox soyuq oyundur. Reklamlara görə 3 ulduz verdim
アングリーバード 2 (Angry Birds 2) ミニゲーム esxe
Ümumilikdə 3 ulduzlu oyun, böyük fanat, bütün oyunu bütövlükdə tamamlamaq asandır. Mən bütün səviyyələri bitirməyə, sonra yenidən yükləməyə davam edirəm. Daha çox səviyyəyə və daha çox funksiyaya ehtiyacı var. Sadə, oynamaq asan və əyləncəli, lakin çoxlu reklamlarla daha yaxşı ola bilər. 3 ULDUZ.
Super oyundur.Lakin yüklənmir.Bundan əvvəl yüklədim sildim.Indi 77 olub dayanır.
Bu yaxşı oyundur. Gecikmə və dəqiqliklə bağlı problemləri var və doldurma zamanı təsadüfi çatlar əmələ gəlir ki, onlar yox olur, lakin əgər varsa, formanı tamamlaya bilmirlər. Məndə 93% var idi və o, hamısını itirdi. Fasilə düyməsi yoxdur. Və bəzən sizi formada saldıqda ətrafınızda kimə və neçə nəfər olduğuna ədalətli bir şans vermir.
Həqiqətən işlədiyi 24 saat ərzində bu oyunla maraqlandım. İndi oyunu bir səviyyədə itələməyə gedəndə o, sönür. İndi oynaya bilməyəcəyim fakt olmasaydı, ona 5 ulduz verərdim. Çox pis
Sevdiyim şeyin heç bir nasazlığı və ya hər hansı bir problemi yoxdur, nizamnamələri hamardır, onlar çox yaraşıqlıdır, lakin problem ondadır ki, AI sadəcə kürü çıxardığınız zaman belə sizi istənilən vaxt tələsdirir. biri belə ki, qum qutusu rejimi kimi məşq edə biləsiniz, bəziləri isə döyüş kralı, komandalar və daha çox şey kimi məşq edə bilərsiniz ki, bu, təkrar-təkrar eyni şey olmasın ki, insanlar maraqlarını itirməsinlər, çünki bir çox insan bu oyunu sevir, buna görə də yaxşı davam edin. iş
BU MƏNİM OYNADIĞIM ƏN PƏS OYUNLARDAN BİRİDİR. Oyunun konsepsiyası əyləncəli və maraqlıdır. Ancaq hər şeydə bir neçə səviyyə çox çaşqın oldu. Mən balina səviyyəsində oynayanda hər şey geridə qaldı və mən uduzdum. Yenidən cəhd etdim və eyni şey oldu. Mən imtina edənə və silənə qədər bu davamlı olaraq baş verdi. tövsiyə etmirəm.
Sadəcə sadədir, 2 şapka deməyi bilmirəm, amma wifi olmayanda əyləncəlidir
Ən pis oyun. 30 dəqiqə ərzində 63 reklam var (müddəti bitdi) Heç kəsə bu oyunu yükləməyi məsləhət görürəm. Bu, oynadığım ən pis oyundur. 248 nəfər arasında sorğu keçirdim və onlardan yalnız 3-ü oyunu bəyəndi. Bunu ümumiyyətlə başa düşməyin. Uşaqların bunu oynamasına icazə verməyin, bu, yersizdir, onda yırtılma və ölüm simvolları var. 63 elanın hamısı uyğun deyildi. 248 insanı sorğuladım və onlar da dedilər (insan dilindən reklamlar)
Düşünürəm ki, bu paper.io digərlərindən daha yaxşıdır, çünki oyunçuları 2 saniyə ərzində geri qayıtmadan aradan qaldıra bilərsiniz. Onlar əslində başqa raund gözləməlidirlər, məncə, bu daha yaxşıdır. Düşünürəm ki, bu, daha çox insanların bəyəndiyi bir rəqabətdir. Ən böyük torpaqları əldə etmək əvəzinə daha çox döyüşdür və heç kimin vecinə deyil. Bu oyun əsl bacarığı təmsil edir. Düşünürəm ki, hər kəs ən azı bu oyunu sınamalıdır. Bu yaxşı oyundur.
Mən bu oyundan çox zövq alıram, lakin oyunun ortasında reklam yerləşdirməyinizi qiymətləndirmirəm. Mən zonamın xaricindəyəm reklamı vurur və sonra oyuna qayıdanda ölürəm, çünki mənim olduğum yerdə başqası yumurtladı.. zəhmət olmasa bunu düzəldin və 5 ulduz verməkdən məmnun olaram..
Bunu oynadığım vaxt məni xoşbəxt etdi
Oyunu bəyənirəm, amma ciddi şəkildə səhvdir. Həddindən artıq çox reklam var və bəzən reklamlar təsadüfi olaraq oyunun ortasında oynamağa başlayır. Bir dəfə mən bütün planeti fəth etdim və oyun səhv etdi, torpaqlarımın yarısından çoxunu sildim və dərhal məni öldürdüm. Zəhmət olmasa bunu düzəldin, çünki oyun sizi təsadüfən öldürəndə bu dəfələrlə baş verir. Həm də sizin tərəqqinizi saxlayan bu yeniləmədir, ona görə də yenidən başlamazsınız. Bu, oyunu darıxdırıcı və çox asan edir. Zəhmət olmasa bu funksiyanı dəyişdirin.
Performans dəhşətlidir və siz həmişə bir-birinizin yanında olursunuz
Bu oyun mənim üçün çox əyləncəlidir. İstədiyimdən bir qədər çox reklam, amma hansı oyunlarda bu yoxdur... Dəhşətlisi odur ki, məndə Galaxy S7 var. Yaxşı telefondur və hər şeyi yaxşı işləyir. Bu oyun telefonumu çox isti edir. Demək olar ki, tuta bilmirəm. O yaxşı deyil. Zəhmət olmasa tərtibatçılar bunu yoxlayın. Mən cihazıma baxdım. Sadəcə proqram problemi kimi görünür.
Bu oyuna nifrət edirəm, çünki onu oynaya bilmirəm, çünki Wi-Fi və xidmətimdə belə gecikmə əladır
Əksər hallarda bundan həzz aldım, baxmayaraq ki, bəzi qüsurlar olsa da, başa düşmədiyim odur ki, cığırınız vurularsa, ərazinizə qayıtmaq üçün saniyənin bir hissəsi var. Ən böyük problemim bir yana, son üç peyk oynanılmazdır, daxil olan kimi peyk tapılmır, lütfən onu düzəldin ki, oyunu tamamlaya bilim
Əla idi, sonra birdən yox idi. Tərəqqiyə və hər şeyin əyləncəli formalarına davam etmək üçün demək olar ki, qeyri-məhdud sayda həyatı sevin. İndi, sona yaxınlaşdıqca, qalan peyklər oyunun tamamilə sıradan çıxmasına səbəb olur. Bəzən oyun qeyri-müəyyən müddətə donur və ya təsadüfi olaraq bağlanır. Buna nifrət edirəm, bunun nə qədər əyləncəli olduğuna görə daha başqa versiyaları oynamıram, amma indi deyəsən silməliyəm, çünki bu, daha əyləncəli deyil. Mən karandaşın üstündəyəm, ona görə də çox duzluyam.
Oyunda tez tez xeta olur ve 100/100olmaga yaxin oyun durur. Amma onun xaricinde ela oyundu
Bu oyun əladır! Ən azı 5 dəfə oynamışam! Tamamilə bitirdikdən sonra onu sadəcə silib yenidən quraşdırıram. Arzu edirəm ki, orada daha çox zonalar var, amma yenə də çox əyləncəlidir. Tamamilə istirahət və vaxtınıza dəyər. Digər paper.io oyunları əyləncəli və ya vaxtınıza dəyər deyil. Bu çox əladır!! Mən də oyunun ortasında heç vaxt reklam görmürəm... Mən bu oyunu fevral ayından oynayıram. Ona görə də başqalarının nə haqqında danışdığına əmin deyiləm.